Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه زلزله کرمانشاه پنج میلیارد تومان خسارت به کشور وارد کرده است، گفت: اگر این زلزله در شهر تهران اتفاق می‌افتاد هزار هزار میلیارد تومان خسارت به کشور تحمیل می‌شد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی اقتصادآنلاین، در جلسه علنی امروز مجلس و پس از قرائت گزارش کمیسیون عمران در خصوص زلزله کرمانشاه، محمد شکرچی زاده گفت: اگر زلزله‌ای بیش از هفت ریشتر در شهرهای بزرگی مثل تهران به وقوع بپیوندد میزان خسارت ممکن است در حد کل بودجه کشور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: ما باید نگاه پیشگیرانه داشته باشیم و ریسک‌ها را از ساختمان‌ها کم کنیم چرا که ساختمان‌سازی درست با رفع خطر و آسیب‌پذیری از بافت‌های فرسوده محقق می‌شود.

شکرچی زاده با بیان اینکه نگاه وزارت راه در لایحه مدیریت بحران، پیشگیرانه و متکی به تجارب بین‌المللی برای مواجهه با بحران است، اظهار داشت: اگر این نگاه را داشته باشیم در زمان وقوع بحران با مسائل کمتری مواجه می‌شویم و مدیریت بحران ساده‌تر خواهد بود.

رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی عنوان کرد: تجربه زلزله کرمانشاه نشان داد اقدامات ۲۰ سال اخیر برای ارتقای کیفی ساختمان‌ها موثر بوده است به طوری که در این زلزله که ۷.۲ ریشتر بوده است، ۶۰ درصد ساختمان‌ها در سرپل ذهاب و اسلام‌آباد سالم مانده لذا آیین‌نامه‌ها موثر بوده است. در حالی که در زلزله بم با ریشتر کم، شهر کن‌فیکون شد و در زلزله شمال کشور هم اتفاق مشابهی افتاد.

شکرچی با اشاره به اینکه اجرای دستورالعمل‌ها می‌تواند به کاهش خسارات زلزله کمک کند، گفت: اقدامات موثر سال‌های اخیر در ساختمان‌های روستایی باعث شد خسارت‌ها کمتر باشد.

این مقام مسئول در ادامه افزود: در سرتاسر کشور ظرفیت زلزله هفت ریشتری را داریم و دستگاه‌های لرزه‌نگار می‌توانند در این زمینه کمک کنند. در ژاپن که یک سوم ایران مساحت دارد ۳۰ هزار شتاب‌نگار و ۱۰ هزار لرزه‌نگار وجود دارد در حالی که ما در ایران ۱۱۰۰ دستگاه شتاب‌نگار داریم که آن هم فرسوده است.

شکرچی‌زاده با بیان اینکه سامانه‌ای که می‌تواند به کاهش خسارات کمک کند سامانه پاسخ سریع است که در شهرهایی مثل استانبول وجود دارد، گفت: به هر حال در دنیای امروز پیش‌بینی زلزله مفهوم علمی ندارد، لذا ما باید آسیب‌پذیرترین نقطه‌ها را در زمان وقوع زلزله شناسایی و نیروهای امدادی را به آنجا اعزام کنیم که این سامانه در این زمینه بسیار موثر خواهد بود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه ایران از خطرپذیرترین کشورها در زمینه زلزله است، اظهار داشت: خوشبختانه زلزله‌های با بزرگی بیش از هفت ریشتر در نقاط کم جمعیت رخ داده است. زلزله کرمانشاه پنج میلیارد تومان خسارت به کشور زد که اگر در شهر کرمانشاه اتفاق می‌افتاد ۵۰ هزار میلیارد تومان خسارت می‌زد در صورتی که اگر همین زلزله در تهران به وقوع می‌پیوست هزار هزار میلیارد تومان خسارت آن برآورد می‌شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مدیریت بحران زلزله تهران زلزله کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۵۰۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله خشونت‌آمیز پلیس نیویورک به دانشجویان حامی فلسطین در «کلمبیا»

پس از آنکه معترضان آمریکایی حامی فلسطین ساختمان اداری دانشگاه کلمبیا در نیویورک را به اشغال خود درآوردند، پلیس وارد ساختمان شده و حدود ۱۰۰ معترض دانشجو را تخلیه و بازداشت کرد. این نوع اعتراضات دانشجویی که به سراسر جهان کشیده شده است، هدفش آتش‌بس در غزه و حمایت از ملت فلسطین است.

به گزارش ایسنا، پس از آن که رئیس دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک آمریکا اعلام کرد دیگر راهی برای تضمین امنیت و برقراری نظم در پردیس این دانشگاه وجود ندارد، صدها تن از ماموران پلیس نیویورک برای کمک فراخوانده شدند و دانشجویان را سرکوب کردند.

به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، ساختمان «همیلتون» واقع در دانشگاه کلمبیا توسط دانشجویان حامی فلسطین اشغال شده بود و دانشجویان در آنجا تحصن کرده بودند که ماموران پلیس ضمن بیرون کردن دانشجویان معترض و تخلیه ساختمان، آنها را دستگیر کردند.

صحنه درگیری بین پلیس و دانشجویان معترض در ساعت ۲۱ به وقت محلی سه‌شنبه و در حالی انجام شد که ماموران با کلاه و لباس کامل ضد شورش وارد ساختمان شدند. ده‌ها تن از ماموران از پنجره ورودی ساختمان محل تجمع وارد شده و دیگر ماموران از روی خودروهای پارک شده در کنار ساختمان وارد شدند. حدود ۱۰۰ معترض دانشجو دستگیر شده و با اتوبوس از محوطه پردیس دانشگاه کلمبیا خارج شدند.

این درگیری ۱۲ ساعت پس از آن رخ داد که معترضان حامی فلسطین کمی پس از نیمه شب سه‌شنبه در ساختمان همیلتون تحصن کردند. اقدام پلیس در پنجاه و ششمین سالگرد یورش پلیس نیویورک به همین ساختمان در دوران اعتراضات علیه نژادپرستی و جنگ ویتنام انجام شده است.

مدیریت دانشگاه کلمبیا هم پس از مداخله پلیس و ورود آن به پردیس این دانشگاه، در بیانیه‌ای اعلام کرد، تصمیم پلیس نیویورک «آخرین مرحله و آخرین گزینه» بوده است. اداره پلیس نیویورک پیشتر اعلام کرده بود افسرانش بدون درخواست مقام‌ها و مسئولان دانشگاه یا وقوع یک رویداد کاملا اضطراری وارد محوطه دانشگاه نمی‌شوند.

این خبر تکمیل می‌شود...

دیگر خبرها

  • مهار آتش در آپارتمان چهار طبقه در زاهدان
  • برپایی نمایشگاه تذهیب «نقش و نگار» در برج آزادی
  • زلزله این استان را لرزاند
  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • اختلاف‌نظر درباره تصادف‌های پرماجرای تهران | نخستین قربانی؛ موسیقیدان مشهور یا روزنامه‌نگار معروف؟
  • پلیس نیویورک وارد دانشگاه کلمبیا شد؛ ماموران ده‌ها نفر را بازداشت کردند
  • حمله پلیس به محل تحصن دانشجویان دانشگاه کلمبیا
  • حمله خشونت‌آمیز پلیس نیویورک به دانشجویان حامی فلسطین در «کلمبیا»
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم