Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی زارع در گفت و گو با ایسنا، گفت: البته تعدادی از این گسل های مهم در خراسان شمالی قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه یکی از گسل‌های معروف موجود در خراسان شمالی گسل کپه داغ(عشق آباد) است، ادامه داد: شمالی ترین نقطه خراسان شمالی در مجاورت گسل کپه داغ(عشق آباد) قرار دارد که اگر این گسل حرکت کند شمال این استان را تحت پوشش قرار خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد ایستگاه‌های لرزه نگاری در کشور کم است       

وی در ارتباط با ایستگاه های شتاب نگار و لرزه نگار در کشور نیز اظهار کرد: حدود یک هزار و ۱۰۰ ایستگاه شتاب نگار و ۱۳۰ ایستگاه لرزه نگار در کشور وجود دارد.

زارع خاطرنشان کرد: اما با توجه به تعداد گسل های مهم موجود در کشور و لرزه خیزی ایران این تعداد ایستگاه ها کم است و باید حداقل تعداد آن ها به سه برابر افزایش یابد.

وی توضیح داد: بنابراین این تجهیزات یا باید خریداری شوند و یا اینکه تلاش شود تا در داخل ساخته شوند تا بتوان لرزه خیزی ایران را خوب رصد کرد.

استاد دانشگاه در ارتباط با فعالیت های پژوهشی انجام شده در این پژوهشگاه نیز گفت: در این شرایط بودجه ای و ارتباطات بین المللی، در یک مضیقه قرار داریم، بنابراین باید به سراغ نوعی از پژوهش ها برویم که هزینه کمتری را ایجاد کنیم.

وی با اشاره به برنامه های این پژوهشگاه افزود: سامانه هشدار پیش هنگام مورد نظر است و ایجاد یک شبکه ای از افرادی که بتوانند هشدار زلزله را برای هشدار پیش هنگام زلزله دریافت کنند.

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۶۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی از میان متقاضیان واجد شرایط، برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-‌‏۱۴۰۳ دانشجوی دکتری (‏phD‏) به شیوه پژوهش محوری دانشجو می‌پذیرد. ‏ 

رشته های مورد نظر جذب دانشجو در پژوهشگاه اقیانوس شناسی  «سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی‏»،‌ «علوم زمین گرایش رسوب شناسی‏»، «هواشناسی‏»، «زیست شناسی دریا گرایش بوم شناسی دریا‏»، «مهندسی عمران گرایش مهندسـی سـواحل، بنـادر و سازه‌های دریایی»، «علوم و مهندسی محیط زیست‏» هستند.
 
مهلت انتخاب رشته تا ۱۲ اردیبهشت 1403 است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زلزله این استان را لرزاند
  • زلزله چهار وهفت دهم ریشتری درفاریاب
  • زمین لرزه ۴.۷ ریشتری در فاریاب استان کرمان
  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مسئله غزه برگزار می شود
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی