Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان- مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت:  تولید سایزمومیتر یا حسگر سرعت امواج ناشی از زلزله (زلزله نگار) و حسگر شتاب امواج ناشی از زلزله (شتاب سنج) از خسارات پس از وقوع زمین لرزه جلوگیری می کند. موضوعی که در مبحث ارتقای تاب آوری ملی، پیش بینی و هشدار سریع زلزله، سیستم‌های هوشمند قطع گاز و آب و برق در زمان لرزه خیزی مهم بوده و تخمین خسارت و در پایش وضعیت ساختمان کاربرد داشته است؛ بنابراین نقش کلیدی در کاهش هزینه‌کرد ملی در تامین تجهیزات با فناوری بالا ایفا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تجهیزات این شرکت پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله از ارکان زلزله شناسی کشور است. از مهمترین پروژه‌های این مرکز، مانیتورینگ زمین لرزه‌های نیروگاه هسته‌ای بوشهر بوده که بخش عمده تجهیزات مورد استفاده توسط پژوهشگاه بین المللی در این پروژه متعلق به این شرکت لرزه نگار است.

او گفت: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز از استفاده کنندگان تجهیزات شرکت ما است. بخش مهمی از شبکه لرزه نگاری تهران و سامانه‌های هشدار سریع آن از تولیدات این شرکت هستند. تجهیزات این مجموعه برای مانیتورینگ سد‌های بزرگ کشور مورد استفاده قرار گرفته و سد‌های کرخه، سیمره، کارون ۳، کارون ۴، رودبار لرستان، سردشت، البرز، بختیاری، زیردان، جره، گتوند و داریان از جمله استفاده کنندگان تجهیزات و خدمات این مجموعه هستند.

تجهیزات این شرکت تا کنون دو بار موفق به اخذ تاییدیه از موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران شده اند.

 طرح‌های تامین تجهیزات شبکه رفتارنگاری سد چمشیر، سیمره، گتوند، سردشت، داریان، البرز و جره در حال انجام هستند.

پایش و مانیتورینگ سازه‌های سازمان بنادر و کشتی‌رانی کل کشور از جمله طرح‌هایی هستند که برای اولین بار در این شرکت در حال توسعه و تکمیل اند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: لرزه نگاری دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۵۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آصف مهدوی دبیر شورای سیاستگذاری صادرات سازمان غذا و دارو گفت: ایران در زمینه تولید تجهیزات پزشکی توانمند است و ۱۷۰۰ تولید کننده تجهیزات پزشکی در ایران مشغول فعالیت هستند از این رو ایران می تواند این محصولات را به کشور‌های حوزه آفریقایی صادر کند.

دبیر شورای سیاستگذاری صادرات سازمان غذا و دارو درباره صادرات تجهیزات پزشکی ایران به دیگر کشورها  افزود: هم اکنون تجهیزات و ملزومات پزشکی تولیدی ایران به کشور‌های مختلفی در منطقه خاورمیانه، آسیا  حتی اروپا صادر می‌شود و امکان همکاری در حوزه  تنظیم گری برای تسهیل صادرات ملزومات پزشکی به آفریقا نیز مهیاست.

آصف مهدوی گفت: تولیدکنندگان ایرانی می‌توانند در حوزه انتقال فن آوری ساخت تجهیزات و همچنین تأمین کمبود‌های این حوزه به کشور‌های آفریقایی کمک کنند.

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • زلزله این استان را لرزاند
  • زلزله چهار وهفت دهم ریشتری درفاریاب
  • زمین لرزه ۴.۷ ریشتری در فاریاب استان کرمان
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر